Menn snur seg etter attraktive kvinner på gaten

Når alle menn er idioter som bare tenker på èn ting

Mange kvinner irriterer seg over det de opplever som at “alle menn er idioter“, eller “alle menn tenker bare på èn ting” (Må ikke blandes sammen med “All men are scum”, som kan skyldes helt andre årsaker).

Flere studier har bevist at menn reagerer med å bli ‘idioter’ når de møter kvinner de tiltrekkes av, og de blir ikke idioter med vilje – de kan ikke for det.
En pen kvinne kan derfor oppleve at alle menn rundt henne er tilsynelatende idioter.

Vakker kvinne

Når en kvinne opplever at hun møter bare idioter og kofferter blant menn, så er det altså en statistisk sannsynlighet for at hun selv trigger det. Når mange menn rundt henne synes hun er attraktiv, så kobles nesten rasjonaliteten deres ut, og hun føler at hun omgir seg med idioter.

For oss kvinner er ikke dette helt greit å forstå, fordi vi pleier ikke selv å reagere like ‘idiotisk’ på pent utseende hos menn.
Vi kan bli oppgitte og lei av å føle at vi aldri møter ‘skikkelige’ menn som har vettet i behold og klarer å oppføre seg.

Forskning:

Menn gjør dumme ting for vakre kvinner

En mann er en idiot

Noen kvinner kan slite litt med å godta hvordan menn reagerer på dem. Kvinner ønsker instinktivt å ha en mann med vett i skallen, og kan da bli frustrert når hun ikke finner dette… som et resultat av at menn blir rasjonelt satt ut når de møter henne.

Det første hun må lære seg, er at grunnet medfødte nevrologiske\biokjemiske koblinger så vil menn nesten per definisjon bli idioter rundt henne…
Det betyr selvfølgelig ikke at de virkelig èr idioter, bare at rasjonaliteten dems ikke fungerer rundt akkurat henne. Særlig gjelder dette når de først blir kjent med henne, og ikke har blitt vant med nærværet hennes.

Det kan sammenlignes med prestasjonsangst. Menn ønsker automatisk å gjøre godt inntrykk på en pen dame, og vil underbevisst føle at deres fremtid avhenger av det. Det blir veldig viktig for dem å gjøre inntrykk, de blir stresset, og stresset gjør at de tenker dårligere. Noen menn reagerer rett og slett med stamming, rødming, ticcs, dårlig humor, og andre nervøse signaler.

Menn vil bare ha èn ting, og vil si og gjøre hva som helst for å få det

Alle menn tenker bare på èn ting

Det neste kvinnen må lære er å godta og håndtere mannens midlertidige koffert-idioti, samtidig som hun klarer å gjenkjenne virkelig idioti – eller mangel på respekt.
En mann som bryr seg om en kvinne, er en mann som synes hun er attraktiv. Ingen ønsker å dedikere seg til noen de ikke er tiltrukket av.
En mann som er tiltrukket, er en mann som tenker koffert og mister rasjonaliteten midlertidig.

Ergo: En mann som ikke blir idiot kan være en mann som ikke er interessert. En mann som blir idiot er en mann med potensiale til å dedikere seg til henne.

Følgelig må kvinnen lære seg å godta at mannen ter seg som en idiot rundt henne, og heller fokusere på hvordan han behandler henne og hvordan han er rundt andre.

Mannen er som en hund, han må trenes av kvinnen

Din nye hund

Godta å gå på date med en mann som tenker med feil hode – på det vilkår at han oppfører seg skikkelig og behandler deg som en han virkelig vil ha.
Godta at han legger opp til å prate om sex, men tren ham til å legge om samtalen når det ikke interesserer deg.
Godta at han vil ha bilder (og belønn ham gjerne med bilder), men tren ham til å slutte å mase hvis du ikke gir ham det.
Godta at han prøver å spørre om sex, men tren ham til å slutte å spørre etter det.

På sin egen måte kan menn sammenlignes med hunder. Du må trene dem til riktig atferd og vise dem hvor skapet skal stå, for ellers vil de gi blaffen i hva du liker og ikke liker.
Om det blir mye jobb å trene ham til en oppførsel og behandling du liker, så tyder det på at dere er for forskjellige.
Hvis han raskt tilpasser deg den atferd og behandling du liker, så kan dere være en god match.
Husk på at du kan ikke først gifte deg og deretter klage på hvem han er, hvordan han ter seg eller behandler deg. Da er du altfor sent ute, og du har allerede lovet hele verden at du vil leve med hans atferd og behandling!
En må tidlig krøkes, som god krok skal bli.

Menns respekt for en kvinne har ingen sammenheng med hans fysiske tiltrekning mot henne

Ekte og falsk idioti blant menn

Når det gjelder å gjenkjenne hvilke menn som virkelig èr idioter, så avhenger dette mest av kvinnens definisjon og oppfatning. Kvinner har veldig forskjellige krav/forventninger til menns intelligens, både i IQ og EQ.

Visse rammer bør dog sies å være et minimum. Ikke godta menn som….

Views All Time
Views All Time
559
Views Today
Views Today
2

2 thoughts on “Når alle menn er idioter som bare tenker på èn ting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *