kvinner_er_som_godteri_by_cognitive

Kvinner er som godteri

For kort tid siden fikk jeg en påminnelse: At en mann gir deg mye øyekontakt og mer oppmerksomhet enn de fleste andre, betyr ikke at han er interessert i noe mer med deg.

Det er andre gang jeg har opplevd dette med mye øyekontakt på tross av manglende interesse for noe mer. Jeg grublet begge gangene på hva som egentlig foregikk.
Mens tiden gikk kom jeg på hvordan menn kan vie oppmerksomhet til en kvinne mens de allerede har kjærester/samboere fra før. Så kom jeg på det jeg egentlig visste fra før:

Menn elsker oppmerksomhet fra kvinner, totalt uavhengig av om de er “interesserte”.
De elsker å ha øyekontakt eller annen ikke-verbal kontakt med kvinner, de elsker å føle at de får oppmerksomhet fra damer. Det betyr ikke at de vil leve livet med en dame eller bruke tid med henne på fritiden, de vil bare ha oppmerksomhet.

Det er som med godteri:
Du vil veldig gjerne ha litt godteri i butikken, men du vil ikke kjøpe 10 kilo.
Menn vil veldig gjerne ha litt damekontakt og -oppmerksomhet, men de vil ikke ha “full pakke”. Ikke med mindre de innser at du har snudd hele deres verden på hodet, the Gamechanger.

Dette er grunnen til at kvinner har kun 1 måte å vite at en mann vil bruke tid med henne: At han ber henne ut, gjentatte ganger.
Inntil han ber henne ut så er han oftest kun ute etter tilfeldig dameoppmerksomhet.
Om han ber henne ut 1 gang, så er det fortsatt oftest bare tilfeldig damekontakt.
Dette gjelder også menn som viser god moral og virker “ordentlige” og “seriøse”. De elsker uforpliktende oppmerksomhet fra kvinner.

Views All Time
Views All Time
276
Views Today
Views Today
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *