Bitch shield

Bitch shield is up

Jeg ser gang på gang hvordan kvinner kan snakke om useriøse duster blant menn, og lesende menn blir defensive og redde for å bli satt i bås sammen de useriøse dustene.
Det er stadig mange menn som virkelig ikke har noen anelse hvor stor risiko det er for kvinner å gå på date.

Menn vil ofte ha sex når kvinnen ikke vil

Menn vil ha sex

Problemet til kvinner er at verden flyter over av menn som gjør hva som helst for sex. Selvfølgelig gjelder ikke dette samtlige menn, men det gjelder såpass mange at det er en svær utfordring for mange kvinner. Og jo penere kvinnen er, desto større er risikoen for å bli lurt til sex!
En pen kvinne vil ufrivillig tiltrekke seg alle de verste mannfolka som gjør hva som helst for sex.
Når jeg sier at de “gjør hva som helst for sex”, så mener jeg blant annet:

  • Lyve på seg bragder, prestasjoner og oppnåelser som aldri har skjedd. Dette inkluderer å skryte på seg kunnskaper\peiling på ting de ikke vet en skit om, bare for å prøve å gjøre godt inntrykk.
  • Påstå at de skal ta henne med ut, lage middag til henne, ta henne med på ferie etc, uten å noensinne prøve å faktisk gjøre det. De gjør det bare for å friste kvinnen til å bruke tid med ham, helt til de forhåpentlig har fått sex med henne. Da stikker de selvfølgelig.
  • Foreslår å bruke en helg sammen og gjøre masse fine ting, men kun dersom han får sove over hos henne….. Det sier seg selv hva han er ute etter da.
  • Påstår at de er ute etter fast forhold, for deretter å spørre om alt mulig som har med seksualitet å gjøre, og uten å forsøke å bli kjent med resten av personligheten hennes overhodet. Igjen, det sier seg selv hva han vil.
  • Spiller først kjempegrei, høflig og hyggelig, lager middag til henne etc, for så å dumpe dama med en gang han har fått sex med henne.
  • Sier at han tror de passer kjempebra sammen, for så å kansellere møte med kvinnen på bursdagen hennes fordi det ser ut som det kan bli regn. Så mye brydde han seg.
  • Være grei, ordentlig og vettug på nett, for så å bli en frekk, hensynsløs dust på date fordi han prøver å være PUA.
  • Er kjempehyggelig, høflig og grei på nett, men nekter å møte dama uten alkohol og utenom fredager og lørdager. Fordi han vil bare hvis han får sex.

Derfor går vi rundt med det som kalles “Bitch shield” – Dette er navnet PUA’er bruker når en kvinne er skeptisk og mistenksom på om han er seriøs eller ikke.
Utfordringen for oss kvinner er altså såpass normativ at PUA’er (menn som dedikerer seg til å få sex med flest mulig kvinner) har et eget begrep på det – og de hater bitch shield. PUA’er diskuterer seg i mellom hvilke metoder de kan bruke for å bryte ned bitch shield slik at de kan lure til seg sex fra kvinner som de vet egentlig ikke vil ha det.

Er det rart vi er skeptiske og forsiktige??

Liten brikke kan velte stort lass

Liten fjott velter stort lass

Situasjonen er veldig stressende for kvinner, siden vi risikerer å bli lurt på hva bidige date vi går på. I værste fall risikerer vi å bli voldtatt, for de fleste kvinner har ikke den fjerneste nubbekjangs hvis en mann bruker makt på henne – og noen blir dopet ned.

Dette er et stort stress for kvinner, som menn ikke kan forstå. Kvinner lærer å være forsiktige med menn helt fra ung alder, nettopp på grunn av alle disse sexfikserte dustene.
Ufrivillig sex er instinktivt noe av det verste kvinner kan tenke seg, fordi vi er evolusjonært programmert for å investere i langsiktige forhold.
Kvinner er meget opptatte av å ikke ha sex med/bli penetrert av feil mann, og det vil plage oss mye og lenge dersom vi opplever det.
For ikke å snakke om hvordan mange samfunn fordømmer kvinner som av en eller annen grunn blir penetrert av en dårlig mann.
Mange kvinner er nesten livredde for tanken på å ha hatt sex med en dust.

Dette ødelegger veldig mye for de menn som er seriøse, siden vi kvinner må være skeptiske, forsiktige og lete etter skulte motiver med hver eneste mann vi møter.
De færreste kvinner tror at alle menn er sexfikserte duster som vil utnytte oss, men vi er emosjonelt fullstendig avhengige av å klare å gjenkjenne hvem disse er.

Når PUAer lærer seg å oppføre seg som seriøse menn som vil ha seriøse forhold, så blir spillet veldig komplisert for oss kvinner. Det er et våpenkappløp, hvor kvinner hele tiden forsøker å forsvare seg, og uredelige menn forsøker hele tiden å bryte ned vårt forsvar. Imens sitter de redelige mennene på sidelinjen og skjønner ikke hvorfor kvinnene er så skeptiske.

Sku ikke hunden på håret, don't judge a book by its cover

 

Sku ikke hunden på hårene!

Det går ikke an for oss å se hvem som er seriøse. Noen menn røper indirekte veldig raskt at de kun er ute etter sex, men selv disse er ofte ikke ærlige. De kan påstå at de respekterer at vi vil ha et seriøst forhold, for deretter å foreslå å bruke en helg sammen ved første møte – men bare hvis han får overnatte.

Som nevnt så trener PUAer på å fremstå som seriøse menn og bryte ned bitch shield. De trener på å få sex på kvinner som de vet egentlig ikke vil ha sex.

Kvinner eneste metode for å gjenkjenne disse respektløse dustene er å erfare hvordan de jobber. Vi lærer av å bli lurt, vi lærer av å lete etter likhetstrekk mellom menn som viser seg å være useriøse. Men dette er jo ingen bombesikker metode, verken for å gjenkjenne alle duster eller for å se hvem som ikke er duster.

Dersom vi tar feil og avviser en seriøs mann fordi han minnet om en PUA, så finner vi aldri ut dette.
Dermed vil vi bli mer skeptiske for hver eneste PUA vi møter, samtidig som det ikke er lett for oss å lære når vi har overgeneralisert.
Det verste som kan skje fra kvinnens vinkel er derfor at vi overgeneraliserer og avviser menn som vi egentlig passer sammen.

Uansett hva vi kvinner gjør, så er det en stor risiko for oss. Enten blir vi lurt til sex og plages med det i lang tid etterpå, eller så avviser vi en bra mann uten å vite det selv. Både kvinnen og den seriøse mannen er taperne her. Den useriøse mannen gir blaffen, for han finner alltid en uerfaren kvinne å utnytte.

Brent barn skyr ilden

Brent barn skyr ilden

Vi risikerer å få seriøse tillitsproblemer fordi vi blir forsøkt lurt av duster gang på gang, som prøver å innbille oss at de er ordentlige og seriøse.

Noen kvinner får etterhvert en oppfatning av at “alle menn vil bare èn ting“, og kan ende som opp som mannsfiendtlige.
Noen kvinner går single i mange år fordi de blir utslitte av å hele tiden skulle filtrere seriøse og useriøse menn.
Noen kvinner blir “crazy cat lady”, fordi de ønsker å ha noen “barn” å ha omsorg for, men de er utslitte av å date.
Noen har barn fra et forhold som ikke fungerte, og forblir alenemødre resten av livet fordi de mister håpet.
Noen drar til Danmark og finner donor for å kunne bli mor, fordi den biologiske klokken ikke har tid til å lete etter nåla i høystakken av useriøse menn.
Noen velger å lure en pen mann på byen for å bli mor, slik at de kan bli mor uten å bruke årevis på å finne en seriøs mann.

Samtidig sitter single menn i alle aldere og leter etter en kvinne å dele livet med.

Views All Time
Views All Time
434
Views Today
Views Today
2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *