Bad boy sjekker dame

Bad boys – For mye av det gode

Bad boys er et tema som stadig dukker opp innen dating, singleliv og kvinners preferanser for menn.
Noen ‘bad boys’ har draget på damene, non-bad boys misunner dem, og irriterer seg over at dustehuer kan få damer.
PUAer prøver ofte å etterape bad boys, men de feiler når de ikke forstår hva kvinner liker ved såkalte bad boys.
En del menn sier at det ikke fungerer å være snill med damer, for da havner man i friend zone. Noen klager over at “Kvinner sier de vil ha èn ting, men så går de for noe annet.”.

La meg forklare dette gjennom 5 punkter.

Mann sjekker dame

1. Menn gjør hva som helst for å få sex med kvinnen de vil ha

Kort fortalt, satt på spissen og alle dratt over samme kam, selvfølgelig.
Det er dog et faktum at menns instinktive trang til å spre sine gener gjør at de kan gå langt for å oppnå det.
En mann går gjennom ild og vann for en kvinne han bryr seg om.
Han vil også være villig til å lyve, skryte på seg usannheter, bedra, manipulere, og mye annet dersom det kan avgjøre kvinnens interesse. Menn elsker å gjøre seg til for damene, i hvertfall sålenge de mestrer det – og det gjør de når de øver på det.

PUAer er et kroneksempel på hvordan noen menn kan legge mye tid og krefter i å få bedre drag på damene. PUAer er menn som i utgangspunktet har slitt med å få draget, og som higer så mye etter damenes oppmerksomhet at de velger å gå aktivt inn for å trene seg opp i det. De lærer seg et stort repertoar med triks og knep av varierende karakter.

Kvinner på sin side erfarer dette, og lærer seg å gjenkjenne typiske PUA-knep. PUAene finner så på noe knep. Det blir et våpenkappløp, hvor mennene gjør alt for å “felle” damer som egentlig ikke ønsker å bli felt.

Kvinnen som single

2. Kvinner ønsker en selvstendig og resurssterk mann.

Mange menn har opplevd den fryktede friend zone. Sonen hvor man innser at man er utenfor rekkevidde av noen date med personen man ønsker å date – og kvinner kan si at “Jeg vil ikke risikere at et forhold mellom oss ikke fungerer, for vi har det så bra som venner!”.
Ganske riktig så er det en del likheter mellom det å være en god venn for en kvinne, og det å havne i friend zone.

Største forskjellen på en venn og en kjæreste er at venner ikke har sex. Dersom kvinnen ikke føler noen fysisk tiltrekning til mannen, så vil hun ikke ha sex, og da blir det aldri dating. Ingen ønsker å gå inn i et langvarig, forpliktende forhold med regelmessig sex med noen man ikke føler noen tenning på.
Dette er det ufattelig mange menn som ikke forstår.

Det er også et påvist faktum i forskning, at kvinner tenner hovedsaklig på abstrakte egenskaper ved en mann eller et forhold – Vi er evolusjonært skapt for å finne en mann som er resurssterk, og dette handler i stor grad om mentale egenskaper. Vi blir instinktivt tiltrukket av styrke i form av logisk intelligens, sosial intelligens, god økonomi, sosial status, makt, muskler, våpner og mer.
De mannfolkene som klager over å havne i friend zone har havnet der fordi de ikke viste nok av disse egenskapene.
Dersom mannen ikke har styrke til å passe på kvinnen og familien når en fare truer, så har det ingen betydning at han er snill og grei – og kvinner vet dette utmerket godt instinktivt.
Mannen forstår det derimot ikke, fordi det ligger ikke i hans instinkter å tenke som en kvinne.

mann trygler kvinne

3. Selvoppofrende menn oppfattes som underdanige

Så disse mennene som havner i friend zone hele tiden, hva gjør de feil? Det pleier ikke være den logiske intelligensen det står på. Den sosiale intelligensen derimot.. er ofte begrenset særlig hos norske menn. Selvhevd er gjerne også begrenset.

Jeg nevnte at det er mange likheter mellom det å være venn med en kvinne og å havne i friend zone.
Først og fremst pleier friend zone-“ofre” å være selvoppofrende, altså for snille. Om man googler på “friend zone” og ser på bildesøket, så finner man flere eksempler på selvoppofrende menn i friend zone.
Dersom mannen overøser kvinnen med gaver og snillhet uten å ha et forhold (noe friend zone-ofre ofte gjør) så blir man lett oppfattet som underdanig, selvoppofrende og emosjonelt uselvstendig.

Hvorfor havner man i friend zone av å være selvoppofrende som mann? Fordi det gir inntrykk av at du ikke eier selvhevd, ikke sloss for dine interesser, og mangler bein i nesa, baller og ryggrad. De som havner i friend zone er ikke akkurat de mest bråkjekke muskelbuntene som gjør akkurat det de har lyst til, tvert imot.
En mann som ikke sloss for sine interesser er en mann som forventes å feige ut når en fare truer hans kvinne eller familie.
For å unngå friend zone må man kunne veie opp snillhet ved å vise selvhevdelse og fryktløshet på andre måter – og det må være noe kvinnen ser, ellers har det ingen effekt på hennes inntrykk.

Bad boy will survive

4. Bad boys er selvstendige

Så tilbake til bad boys. Hva er det de har som ikke friend zone-ofrene har? Ganske mye, ettersom de gjerne er rake motsetninger av hverandre. PUAer har rett i at friend zone-ofrene bør te seg mer i retning bad boy. Men hvordan?

En såkalt bad boy gjør ikke hva som helst for en kvinne. Han står på sitt, hevder sin rett, forsvarer sine interesser og gjør det som trengs for å få det som han vil. Dette er en form for styrke, en evne til å få igjennom sin vilje og interesser.
Dersom en bad boy har en dame han bryr seg om, og hun blir truet på noen som helst måte, så vil ikke han nøle med å sloss med løver eller gangstere for henne.

Selvfølgelig er dette mest teori – en “bad boy” i virkeligheten vil aldri være 100% sånn eller slik. I virkeligheten kan en mann virke som en fryktløs barsking, for så å løpe sin vei når noe skjer.
Det som betyr noe er likevel hva han klarer å skape inntrykk av. Ingen av oss kan bedømme hverandre utifra noe annet enn hva vi ser og opplever, og noen som er people smart kan gi inntrykk av å være fullstendig fryktløs.

Bad boys vinner altså attraktivitet på å virke selvhevdende og fryktløse.
Deres styrke er dog også deres bane – typiske bad boys mister damene sine av akkurat samme grunn som de først vant dem – de ter seg for selvopptatt, for egoistisk, ignorant, uomtenksomt, hensynsløst, osv.
De har draget i utgangspunktet, men de klarer ikke holde damene fornøyde. Derfor møter du sjelden en “bad boy” som har vært i samme forhold i flere år!

PUA leker bad boy

5. PUAer misforstår kilden til kvinners tiltrekning

Innledningsvis nevnte jeg at mange menn tenker at man havner i friend zone hvis man er snill. De tenker gjerne også at kvinner går for noe annet(duster) enn vi sier at vi vil ha(snille menn). De tror de ser en selvmotsigelse, når de egentlig har sett på feil egenskaper hele tiden.
PUAer tror veldig ofte at de skal te seg som frekke dustehuer for å få draget på damene. De blir oftest gående i mange år før de finner en kvinne å slå seg til ro med… I (don’t) wonder why.

Kvinners problem er at menn har en tendens til å være enten det ene eller det andre, og ikke i midten hvor vi vil ha dem. De mennene som virkelig er i midten hvor vi ønsker, blir selvfølgelig raskt kapret og er sjelden single.

Man kan utmerket godt være snill med en kvinne, men det krever at snillheten ikke er selvoppofrende før man er i et forhold. Her tråkker mange feil!

Views All Time
Views All Time
334
Views Today
Views Today
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *